SilverCrest SSVS 1000 B2

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

SilverCrest SSVS 1000 B2 INOX Sous Vide multifunkcionális főzőeszköz, főzőrúd, 1000W

Hivatalos magyarországi forgalmazótól, gyártói garanciával!

29 990 Ft
+ 2 090 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
toparuk.hu
Termékleírás
- Sous Vide multifunkcionális főzőeszköz
- Vákuumpároláshoz, alacsony hőmérsékletű pároláshoz, főzéshez, melegítéshez és melegen tartáshoz
- Praktikus és rugalmasan használható minden hőálló, legalább 15 cm magas edényben

Ez a sous vide főzőrúd vákuumcsomagolású élelmiszerek főzésére szolgál.

A sous vide (franc . sous = alatt, vide = vákuum) vagy vákuumos főzés egy különleges főzési módszer, amely során az elkészítendő terméket egy előzőleg légmentesen lezárt speciális műanyag tasakban alacsony hőmérsékleten vízfürdőben főzik meg . A főzési hőmérséklet 100°C alatt van, ezért ez a módszer kifejezetten kíméletes. Az alacsony hőnek köszönhetően a termékek molekuláris szinten lassabban változnak, ami révén a főzési eredmény omlósabb és szaftosabb lesz . Sous-vide főzés esetén a légmentes csomagolás révén a legtöbb íz- és tápanyag megmarad, ezért a vákuum alatt főzött ételek különösen ízletesek. Vákuum alatt a fűszerek íze is fokozódik. Ezért inkább kevesebb fűszert használjon és adott esetben utólag fűszerezze meg az ételt.

Soha nem tapasztalt illatos , omlós szaftos ételekkel akarja elkápráztatni szeretteit ?
A kulcs : Sous Vide ( ejtsd szuvid ) főzés : Egy egyszerű és pontos reprodukálható főzési módszer, sokáig csak a top Shéfek titkos tudományának vélték és kizárólag Michelin csillagos éttermekben használták. A még ízletesebb és egészségesebb főzési rendszer lényege, hogy a ételt vákuum alatt sosu vide főző tasakba zárva - ételtől függően - rövidebb - hosszabb ideig "alacsony" hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve, az étel tökéletesen megfő. Csomagból kibontást követően igény szerint átsüthető. A vákuum csomagolásnak köszönhetően az étel megtartja az értékes összetevőit, hihetetlenül szaftos és omlós állagot biztosítva az ételnek.

A sous vide által főzött ételt lehűtés követőn akár 15 napig tárolható a hűtőszekrényben ezzel biztosítható, hogy akár előzetesen előkészíthetőek legyenek az élelmiszerek.

További előnye, hogy a maghőmérséklet pontosan szabályozható, mivel az alapszabály szerint: vízhőmérséklet = maghőmérséklet. Az ételek túlfőzése helyesen megválasztott hőmérséklet esetén tehát szinte kizárt, mivel az egyes összetevők legfeljebb a víz hőmérsékletét veszik fel.

Specifikációk:
- Sous-Vide multifunkcionális főzőeszköz
- Vákuumpároláshoz, alacsony hőmérsékletű pároláshoz, főzéshez, melegítéshez és melegen tartáshoz
- Praktikus és rugalmasan használható minden hőálló, legalább 15 cm magas edényben
- Pontos párolás az elektronikus hőfokszabályozás (30 - 95 °C között, 0,1 °C-os lépésekben), valamint a vízkeringetés által
- LED kijelző időzítővel és aktuális vízhőmérséklettel
- Intuitív kezelés az érzékelős gombokkal
- 99 órás és 59 perces időzítő: 1 perces lépésekben állítható
- Nemesacél készülékház
- Egyszerűen rögzíthető az edény szélén
- Helytakarékosan tárolható
- Hálózati kábel hossza: 150 cm
- Készülék mérete: 85 x 390 x 130 mm
- Súlya: 2,5 kg

Figyelem!
Fazék, edény nem tartozék, csak szemlélteti az eszköz használatát!

Használati utasítás

Így is ismerheti: SSVS 1000 B 2, SSVS1000B2

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.