A Sous Vide lényege, hogy az erre alkalmas edényben, amilyen az SV2 Sous-Vide főző is, alacsony hőmérsékleten, hosszú ideig párolódnak a vákuum-csomagolásba zárt ételek, melynek köszönhetően...
- 20 litert melegít körülbelül 45 perc és 56 ° C között: eltérés max. 0,1 ° C - Vízforgalom: 12 litr / perc - Világító LCD kijelző - Aktuális hőmérséklet - Időzítő (legfeljebb 99...
Steba SV100 Sous-Vide A STEBA Sous-Vide főzőbe az ételeket vákuumcsomagoltan kell behelyezni, amit könnyedén megoldhat a STEBA vákuumfóliázó vagy fóliahegesztő gépeivel. A sous-vide-álás...
Igazi gourmand fogások, bárhol és bármikorSTEBA SV80 szuvid rúddal készítve Szuvidálás ételművészet? Tulajdonképpen igen. Szuvidálás során a légmentes lezárásnak és az alacsony ám egyenletes...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.