G21 Akura 600910

Ajánlataink a termékre

 

G21 /600910/ Sous Vide Akura Wifi, 1000 W

45 200 Ft
Raktáron
irány a bolt »
andreashop.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 45 200 Ft

Termékleírás
Az egészséges, gazdag íz világú és aromájú főzéshez használja a  G21 Akura WiFi-vezérléses szuvidálót . Nagy segítségére lesz a receptekkel ellátott mobilalkalmazás is. Válasszon receptet tetszésére, készítse elő az összetevőket és egy kattintással már küldi is az az utasítást - az Akura vezérlés maga állítja be a főzési időt és a hőmérsékletet. A Sous-vide főzés a tökéletesség szimbólumává vált. Miért? Még az olyan egyszerűnek tűnő ételek, mint például a lágy tojás, vagy egy szaftos steak elkészítése sem olyan egyszerű, mint első pillantásra tűnik. A sous-vide módszernek,   pontosabban a vákuumban történő főzésnek  köszönhetően finom ételeket készíthet, amelyekért a legjobb éttermekben egy vagyont fizetne. Csodálatos, szaftos steak – a szuvidálás csodája, a hús megőrzi gazdag ízét. Szuvidálás után, már csak kérgesíteni kell serpenyőn és élvezheti is a kívül ropogós, bévül lédús és puha steaket. Közepesen, vagy teljesen átsütve, dilemma, hogy jól sikerült -e? A sous-vide főzéssel biztos lehet a sikerben. Az első alkalommal beleszeret, ha bármilyen húst elkészít, legyen az baromfi, sertés, marhahús vagy hal. A zöldségeknek is megőrzik finom aromájukat és mégis roppanósnak maradnak. A főtt tojás szét olvad a szájban, és a gyümölcsös desszertek pedig elrepítik a nyárba. Mi a sous-vide főzés? A vákuumos főzés vagy a sous-vide főzés lassú főzési technika , a forráspontnál alacsonyabb hőmérsékleten. A sous-vide ételkészítéshez szükséges összetevőket fóliába csomagolják, így minden egészséges anyag, tápanyag és vitamin, aroma megőrződik. A lassú sous-vide főzés közben csak minimális változások mennek végbe a feldolgozott élelmiszerekben, és természetes íz maximálisan megmarad. Mivel az alapanyag egy légmentesen lezárt edényben dolgozódik fel, nem oldódnak ki a vízbe, vagy párolognak el a fontos tápanyagok. Az alacsony hőmérséklet során az ételek  nem vesztenek annyit térfogatukból , így minden bennük marad minden aroma, íz. Érdekesség: 1974-ben George Pralus séf felfedezte, hogy a libamáj műanyag zacskóba csomagolása elősegíti az étel tömegének megőrzését, így nem veszít feleslegesen tápanyagértékéből és sokkal jobb szerkezettel is rendelkezik. Abban az időben a franciaországi Roanne-i Troisgros étteremben (Pierre és Michel Troisgros) dolgozott, ahol az óta tömegek szerették meg ezt az elkészítési módot. A Sous-vide főzést Franciaországból származik, majd fokozatosan elterjedt a Michelin csillagos éttermekben. Ma a G21 Akura Sous-vide szuvidálónak köszönhetően felfedezheti a  vákuumfőzés varázslatát az otthon kényelmében és élvezheti  a jobbnál jobb fogásokat. Sous – vide G21 Akura A G21 Akura szuvidáló készen áll a mindennapi biztonságos használatra a legapróbb részletekre is odafigyelve. A test két részből áll - egy merülő rozsdamentes acél részből, belső főzőspirállal, a felső rész pedig  tartós műanyagból , elektronikával és  érintőképernyővel . Rögzítse a G21 Akurát a fazékhoz a  rögzítő  segíts

Így is ismerheti: Akura600910

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.